{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

7 Sins: De 7 dødssynder online

Om 7 sins

Der findes 7 dødssynder, som lyder på hovmod, nærighed, utugt, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab. De 7 dødssynder er tidligere blevet filmatiseret, men nu har den populære spil-udvikler Play’n GO altså også lavet en fantastisk spilleautomat, som hedder 7 Sins.


Det danske pengespil ligner umiddelbart et normalt videoslot, men består af 5 hjul, 3 rækker og hele 243 mulige gevinstudbetalinger, som med sikkerhed vækker dine indre dæmoner til livs.


Der er 7 forskellige damer i spillemaskinen, som hver især repræsenterer en dødssynd. F.eks. repræsenterer den grønne dame misundelse, fordi man ifølge ordsproget kan blive grøn af misundelse.

Bonus features på 7 sins

Det er med at holde sig gode venner med de charmerende damer, for i en bonusrunde kan én af dem gå hen og blive din bedste ven. Så pas på at du ikke falder i og begår en dødssynd.

7 sins spillemaskine
Spilleautomaten indeholder mange forskellige bonus muligheder, som giver dig gode fordele hele vejen igennem. Det store 7 tal repræsenterer en Wild. Ikke nok med at den erstatter alle symboler, med undtagelse af Scatter, så kan du være så heldig at få to 7 taller på ét symbol, og dette gælder altså for en dobbelt Wild. Får du derimod 3 guldansigter i form af Scatter symbolet, så går du direkte i den spændende bonusrunde. I bonusrunden får du 7 gratis spil, hvor du har mulighed for at blive rigtig gode venner med synderne. Der vises nemlig kun ét synd symbol på skærmen pr. spin, hvilket er med til at øge dine gevinstchancer. Får du kun to Scatter symboler, aktiveres funktionen ’Ny Chance’, og du får dermed endnu en chance for at få den sidste Scatter og en billet direkte i dødssynden.

Generelt om 7 sins

Den flotte spillemaskine kan helt sikkert drage dig med ind i en verden, hvor de 7 dødssynder bestemmer din skæbne. Den dystre baggrundsmusik kombineret med den smukke grafik gør den enarmede tyveknægt til noget helt specielt inden for spilleverdenen. Ikke nok med at der er masser af pengegevinster at hente, så er det altså også en underholdende spillemaskine takket være de mange spændende funktioner. Var du vild med Brad Pitt i den populære film SE7EN, er dette pengespil helt sikkert også noget for dig. Hos RoyalCasino.dk kan du spille om de 7 dødssynder hver dag.