{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Big Bang: Tag med på tur til det ydre rum

Om Big Bang

Spilleautomaten Big Bang giver dig mulighed for at tage med ud og se planeterne på klos hold. Ikke nok med det, så har planeterne også mulighed for at gøre dig rig.


Spillemaskinen er umiddelbart meget standard med sine 5 hjul og 3 rækker, men spillet har hele 25 gevinstlinjer, så du kan vinde mange penge online. 


Hvis du er til rumraketter, er dette klart en spillemaskine for dig. NetEnt skuffer aldrig med deres flotte grafik, tematiserede musik og ikke mindst beroligende vibe, som vi med sikkerhed kan sige, at dette danske pengespil har.

Bonus features på Big Bang

Det glødende sol-symbol er et wild-symbol og erstatter derfor alle symboler. De gevinster det kan give, kan få solen til at skinne på enhver grå dag.

Big Bang spillemaskine multiplier

For hver gevinst går du et step op i Multiplier Ladder, og vinder du hele 6 gange i træk, udløser det nogle seriøst gode gevinster, der giver dig en førsteklassesbillet til Saturn, Mars, Venus og alle de andre store planeter.

Generelt om Big Bang

Big Bang spilleautomaten er ideel for alle, der ønsker at vinde penge online på en let måde.

Stemningen er rolig og afslappet, men lad dig ikke snyde. Hvis du pludselig er på x32 i Multiplier Ladder, kan det hurtigt blive dramatisk.

Måske løber du afsted med den helt store gevinst og muligheden for at tage en tur til månen – ikke bare online. Tag med på rundtur i rummet og vær astronaut for en dag.