{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Cosmic Fortune: Tag med på munter rumtur

Om Cosmic Fortune

Spillemaskinen Cosmic Fortune er noget for dig, hvis du gerne vil med ombord på en munter rumraket, hvor både metal-aliens og mennesker går godt i spænd. De muntre metal-aliens i Cosmic Fortune er nemlig på din side og gør sit bedste for, at du kan få råd til en rumraket i den virkelige verden og ikke blot online.


Cosmic Fortune er vores andet jackpot-spil, og det gør det også rigtig attraktivt. Cosmic Fortune indeholder hele 3 progressive jackpots og 2 almindelige, som har et fast gevinst-beløb. Det betyder, at der er hele 5 chancer for at vinde én af de gode jackpots og dermed vinde rigtig store penge online.


NetEnt har kreeret en spillemaskine med 5 hjul, 3 linjer og 15 gevinstlinjer, men en vindende gevinstlinje udløser Avalanche. Det betyder, at i hovedspillet og i Free Falls falder symbolerne på plads på tromlerne i stedet for at dreje. Så snart du vinder på en gevinstlinje, eksploderer symbolerne og gør plads til nye, som øger dine vinderchancer markant. Avalanches fortsætter, indtil der ikke vindes mere.

Bonus features på Cosmic Fortune

Cosmic Fortune indeholder ikke kun gode jackpots. Der er nemlig også masser af sjove features på spillemaskinen Cosmic Fortune, som finder sted i rummet blandt metal-aliens og rumskibe.

Cosmic Fortune pengegevinst
Hvis det lykkes dig at samle 3 scatter-symboler, kommer du i den sjove bonusrunde. De 3 scatter-symboler udløser 10 free spins. Når du har spillet de 10 free spins igennem og har samlet nok kugler, kan du være heldig at komme i jackpot-spillet. I denne del af bonusrunden skyder rumskibet med marmorkugler, og hvis du er så heldig, at tre kugler lander i et af de tre jackpot-huller, så udløses én af de 5 store jackpots i Cosmic Fortune.

Generelt om Cosmic Fortune

Ikke nok med at Cosmic Fortune har hele 5 forskellige jackpots, du kan vinde, så er du altså også sikret en sjov tur ud i rummet med de glade metal-aliens. Den klassiske enarmede tyveknægt skal du lede længe efter her, for Cosmic Fortune sprudler af sjove funktioner, god stemning og underholdning på højt plan. Tag med RoyalCasino.dk på en glad tur til rummet, hvor du næsten er sikret et smil på læben af de glade metal-aliens.