{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Divine Fortune: Guddommelig Jackpot

Om Divine Fortune

Spil-udvikleren NetEnt har gjort det igen - produceret en spillemaskine, hvor kvalitet, grafik og underholdning er i højsædet. Som om det ikke ville være nok, så har de gjort det til et fantastisk Jackpotspil, så der er endnu mere på højkant. De hele tre forskellige Jackpots venter faktisk bare på, at du kommer ind og samler de helt rigtige guldmønter, der udløser en Jackpot.

Spilleautomaten, som tager os helt tilbage til det antikke Grækenland, indlemmer os i en verden af mystik, legendarisk rigdom og gyldne mønter i massevis. De 5 hjul, 3 linjer og de 20 gevinstlinjer giver dig rig mulighed for at samle guldmønter og vinde mange penge online.

Bonus features på Divine Fortune

De mytiske skabninger og Medusa byder dig velkommen og gør dig klar til at modtage en af de mange sjove funktioner og ikke mindst bonusmuligheder.

Starburst bonus
Den hvide hest fungerer som et wild-symbol og erstatter alle symboler på skærmen undtagen Free Spin- og bonussymboler. Den hvide hest er ikke en almindelig Wild, men derimod en Falling Wild. Det betyder, at wild-symbolet går en plads ned på hjulet og dermed skaber re-spin, så dine vinderchancer øges markant. Får du derimod lynhånden, som er Free Spin symbolet, kommer du i Free Spins runden. Du kan få helt op til 12 Free Spins. I Free Spins forvandles ethvert Wild-symbol til et Wild on Wild symbol og dækker dermed et helt hjul. Det betyder, at du godt kan begynde at gøre plads derhjemme til den helt store pengegevinst. Nu bliver det spændende, for får du 3 eller flere guldmønter i hovedspillet, udløses Jackpot-bonusspillet. Det antal guldmønter, du får, placeres tilfældigt på hjulene ved Jackpot-bonusspillets start. Herefter gælder det om at få så mange rækker med guldmønter som muligt. Én række giver Minor Jackpot, to rækker giver Major Jackpot, og tre rækker giver den fantastiske Mega Jackpot. Begynd derfor allerede nu at udhul lommerne, så de kan blive fulde af guld.

Generelt om Divine Fortune

Det danske pengespil Divine Fortune er det nyeste Jackpotspil fra NetEnt og det skuffer ikke. Den ekstremt flotte grafik, stemningsfyldte baggrundsmusik og ikke mindst de sjove og underholdende funktioner gør, at det er et spil i absolut topklasse. Spillemaskinen minder langt fra om de meget velkendte enarmede tyveknægte fra den lokale spillehal, men er derimod et nyt pust til casino-verdenen og sikrer dig underholdning i topklasse. Medusa er det symbol, der udbetaler mest, så lad dig ikke skramme af de snoede grønne slangehår. Kom ind og spil med om de tre fantastiske Jackpots i Divine Fortune i dag.