{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Om Fairytale Legends: Red Riding Hood

Den eventyrlige fortælling om Rødhætte, Ulven og den gamle bedstemor, er et fantastisk eventyr, som alle kender. En oplagt historie at fortælle gennem et dansk casino spil. Du har sikkert fået den læst højt på sengekanten eller selv været den populære oplæser – uanset hvad, så er det et underholdende spil.


Spil-udvikleren NetEnt har gjort det fine eventyr mere virkeligt. Vi følger nemlig Rødhætte på hendes tur gennem skoven, og for hver gang du trykker spin, så går hun et par skridt, indtil den næste forhindring i form af spilkombinationer tropper op. Hvis du er heldig at få en god kombination, bliver Rødhætte så begejstret, at hun hopper op og ned for at fejre gevinsten med dig.


Spillemaskinen består af 5 hjul, 3 rækker og 20 eventyrlige spillelinjer, hvor du har rig mulighed for at proppe guldmønterne ned i Rødhættes flettede kurv.

Bonus features på Fairytale Legends: Red Riding Hood

Rødhætte er gavmild og hjertevarm.

Red riding hood mega gevinst
Hvis du får Rødhætte-symbolet, har du nemlig anskaffet dig en Wild. Hvis du får to på en aktiv gevinstlinje, bliver disse til Sticky Wilds, og giver dig Sticky Wilds Re-spin, som kan give dig flere godter i gevinstkurven. Du kan allerede nu forberede dig på at blive rigtig gode venner med den magiske fe. Hun dukker nemlig op på tilfældige tidspunkter og tildeler dig enten Magic Spin, Surprise eller Wild Spin. Hun tryller nogle favorable kombinationer frem til dig, som du kun kan glæde dig over – de er nemlig til skyhøje odds. Får du tre kister, kan du tage Rødhætte i hånden og gå ind i den flotte bonusverden. Du skal herefter vælge én kiste, som indeholder én ud af tre fantastiske bonusser. Du kan være heldig at få Free Spin bonus, Coin Win bonus eller Beware the Wolf bonus.

Generelt om Fairytale Legends: Red Riding Hood

Rødhætte hjælper dig med at samle gevinsterne ind i sin kurv, og hendes gode ven feen kan som sagt godt gå hen og blive din bedste ven. Hvis du ikke kan få nok af det fantastiske eventyr Rødhætte og Ulven, så har NetEnt gjort dig en kæmpe tjeneste, da du nu kan få glæde af spilleautomaten overalt både på computer og på din mobile enhed. Så tag med Rødhætte i skoven og saml alle guldgevinster op i kurven.