{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Fire joker: Slip din indre joker løs

Om Fire Joker

Spillemaskinen Fire Joker er brandvarm, og det hersker der absolut ingen tvivl om.

Så snart spillet åbnes og de røde, orange og gule farver kommer til syne, er der skabt en god stemning. Noget andet, der skaber stemning, er de små ildflammer, der kommer til syne i bunden af spillet og gør det ekstra varmt. Selv spilleautomatens titel indeholder flammer og flotte rød/orange farver.

Så hvis du synes, det allerede nu er brandvarmt, så bare vent til der er gevinst. Det betyder altså, at du allerede fra start er gjort helt klar til at vinde en glødende gevinst.

Den danske spil Fire Joker er en klassisk og enkel spillemaskine, hvilket gør, at den er tilgængelig for alle. De tre hjul og tre linjer gør, at det er nemt at følge med, og at gevinsterne kan blive tårnhøje, hvis symbolerne lander det rette sted.

Bonus features på Fire Joker

Den djævelske Ildjoker er et wild-symbol, som kan fremkomme på alle pladser. Den erstatter alle andre symboler og kan hjælpe dig med at vinde mange penge online.

Fire Joker slot machine winnings
En glødende gratis chance udløses, hvis to hjul har stablede symboler, uden at der er gevinst. Derefter udløses en gratis chance på det sidste hjul, som kan gøre dig umådelig rig! De to stablede symboler er låst og bliver derfor, hvor de er, mens det sidste hjul kører rundt. Her er det med at krydse fingre for, at det er det rette symbol, hjulet stopper på. Du kan som spiller udløse BRANDVARMT EKSTRA SPIL-funktionen, når stablede symboler vises på to vilkårlige hjul uden vindende gevinstlinjer. Det fyrige multiplikatorhjul fremkommer, når det samme symbol forekommer på alle hjulpositioner. Din samlede gevinst kan øges helt op til 10 gange! Udover alt dette, så ganger symbolet X din gevinst med 2, hvis det indgår i din gevinstlinje.

Generelt om Fire Joker

Spillemaskinen Fire Joker er ligesom de gamle casino spil i de danske spillehaller- bare med ny energi. Gevinsterne er glødende, og guldmønterne venter bare på at hoppe på din saldo. Så kom med ind og jagt de brandvarme gevinster, der kan gå ild i hjulet når som helst.