{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.table.shortName}} Spil {{item.game.slug}} Spil {{items.name}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Flowers: Sommerstemning online

Om Flowers

Kom i sommerstemning med spillemaskinen Flowers. Flowers er et vaske ægte blomster spil, hvor der er garanti for sol og varme.


Det danske pengespil består af 5 hjul, 3 rækker og 30 gevinstlinjer og dermed mange muligheder for at vinde store penge online. Som om det ikke er nok, er det også muligt at få double symboler, som gælder for 2 enkeltsymboler. På den måde fordobles din gevinst, uden at du skal røre en finger.

Bonus features på Flowers

Free spin symbolerne, med en glad sky, fungerer i Flowers som scatter. Hvis du får 4 af disse symboler, udløser dette 10 gratis chancer. Antallet af gratis chancer afhænger af, hvor mange free spin symboler du får.

Flowers spilleautomat med mange Wild symboler hos RoyalCasino.dk
Udover free spin er der selvfølgelig en wild i form af en glad sommersol. Wild erstatter alle symboler, undtagen free spin og double symboler. Double-symboler er en bonus i sig selv. Det er faktisk muligt at få helt op til 10 symboler på én gevinstlinje. Alt afhængig af hvilke symboler du får, kan gevinsten godt gå hen og gøre selv den mest regnfulde sommerdag til en helt fantastisk solskinsdag.

Generelt om Flowers

Flowers er den ultimative spilleautomat, hvis du skal komme i sommerstemning. Spillet udbydes af spilproducenten NetEnt, som er kendt for deres lækre grafik, og det må også siges, at være tilfældet her. Der er tænkt over detaljerne, som gør pengespillet endnu sjovere. Hvis du altid har drømt om en blomsterhave, så kan du nu få en online.