{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.table.shortName}} Spil {{item.game.slug}} Spil {{items.name}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Foxin’ Wins: Vind stort med den gæve ræv

Om Foxin' Wins

Den gæve ræv står klar til at hjælpe dig med at rive de helt store gevinster hjem.
Den populære spilleautomat Foxin’ Wins finder sted i yderst fine rammer i Foxins eget hjem. Her pryder et gigantisk tæppe gulvet, væggene er belagt med guld, og der hænger store malerier af den rige ræv. Det ser absolut helt kongeligt ud.
Den rige ræv er gavmild og forvandler ofte symboler til Wilds for at gøre dig ligeså rig som ham. Hold dig derfor gode venner med ham, når du håber på, at symbolerne lander de helt rigtige steder.
Denne enarmede tyveknægt er fra den populære spiludbyder NYX, og der er sikret god stemning, når du åbner spilleautomaten Foxin’ Wins.
De 5 hjul, 3 rækker og hele 25 gevinstlinjer giver dig og ræven rig mulighed for at forgylde lommerne.

Bonus features på Foxin' Wins

Det gælder om at samle guldkrukker, når du spiller på spillemaskinen Foxin’ Wins. Er du heldig at få tre eller flere guldkrukker, kommer du nemlig i spillets bonusrunde, som består af 10 gratis chancer med fordoblede gevinster.

Foxin Wins big win
Sørg for, at du har en masse rævehvalpe på dine hjul, når du får 3 guldkrukker, for så opstår der nemlig Wild-vildskab, som kan gøre dine gevinster skyhøje. Spillemaskinen har selvfølgelig også et populært Wild-symbol, som består af Ræven. Han erstatter alle symboler, undtaget guldkrukken. Derudover er der to vilkårlige bonusser, som kan udløses efter ethvert spil. Hold øje med enten rævekager eller ryst en leprechaun, som kan medføre, at du vinder endnu flere penge online.

Generelt om Foxin' Wins

Spillemaskinen Foxin’ Wins er underholdende og spændende. Stemningen er varm, og man kan næsten fornemme, at Ræven er en ballademager, som jagter de store guldgevinster sammen med dig. De mange funktioner gør, at spillet sikrer dig god underholdning og gør, at du absolut ikke kommer til at kede dig, når du spiller Foxin’ Wins.