{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.table.shortName}} Spil {{item.game.slug}} Spil {{items.name}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Gemix: Kom med på tur i eventyrminen

Om Gemix

Når spillemaskinen starter, mærker du med det samme den eventyrlige stemning og møder de søde små trolde. Det kan være en fordel at holde dig gode venner med disse trolde, for de kan give dig kæmpe goder i spillet.


Spilleautomaten er ikke en sædvanlig spillemaskine med almindelige gevinstlinjer, men er anderledes, innovativ og bestemt en af de sjovere spilleautomater. Du er dermed sikret god underholdning.


I det 7x7 hjuls spil Gemix fra Play’N’Go gælder det nemlig om at udfylde forskellige, orange mønstre med juveler og lave vinderkombinationer. Når alle kombinationer er orange, kommer du ind i en ny verden og går et niveau op – det får du endda en lille ekstra gave for.


Gå efter stjernerne, de kan nemlig få en klar stjernehimmel til at synes ubetydelig.

Bonus features på Gemix

Hvis du vinder på 20 symboler i træk, udløser det en Crystal Charge bonus. Her kan du få op til 4 forskellige bonus-funktioner, der alle med sine forskellige funktioner kan gøre din dag ekstra troldtastisk.

Gemix spillemaskine giver god bonus hos RoyalCasino.dk
Alt efter hvilken verden du er i, så findes der forskellige wild symboler. Der findes i alt tre forskellige, og de kan hver især noget forskelligt. Hver af troldende repræsenterer en bestemt wild, og det er derfor, det er en god idé at holde dig gode venner med troldene. Wild erstatter alle symboler og kan fremkomme på alle ikke-vindende spilrunder

Generelt om Gemix

De funklende gevinstsymboler daler ned fra toppen. Her kan du begynde at håbe på, at de lander de rigtige steder. Så hvis hverdagen mangler lidt farve og magi, så er Gemix spillemaskinen for dig. Der er nemlig dømt eventyr på første klasse, når du begiver dig ned i minen og spiller på Gemix spillemaskinen.