{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Secret of the Stones: Gevinstjagt i en eventyrverden

Om Secret of the Stones

Secret of the Stones spillemaskinen er et stensikkert hitspil fra NetEnt med et fortryllende keltisk tema. Denne enarmede tyveknægt byder på top underholdning med hele 25 gevinstlinjer på tværs af de 5 tromler og 3 rækker, som spillet byder på. Wild- og Scatter-symboler falder, som var der et stenskred, hvilket gør dine vinderchancer langt større og spillet yderst tiltalende.

Det kan godt være, at stensymbolerne byder på hemmeligheder i denne medrivende spilleautomat, men det er ingen hemmelighed, at du med Secret of the Stones får en spillemaskine af højeste kvalitet.

Ser man bort fra Scatter- og Wild-symboler, gemmer de højeste gevinster sig bag de rigtige kombinationer af dyresymboler udhugget i sten. Disse dyresymboler består af rådyret, uglen, tyren, ulven og slangen.

Fang disse symboler i den rigtige kombination, og en flot gevinst er sikret.

Bonus features på Secret of the Stones

Når 3 eller flere Scatter-symboler fremkommer hvor som helst på tromlerne i hovedspillet, aktiveres en Free Spins runde med minimum 10 spins.

Secret of the Stones Wild
Du vil i Free Spins runden blive ført ud i en fortryllende skov, hvor du får mulighed for at vinde Free Spins bonusfunktioner. Det er nu op til dig at vælge imellem 20 sten, der hver især gemmer på en hemmelig bonusfunktion. Du har mulighed for at vinde ekstra free spins, en multiplikatorfunktion, Wild-tromler eller ekstra enkeltstående Wild-symboler. Antallet af sten, du kan vende, svarer til antallet af Scatter-symboler, der bragte dig i Free Spins runden. Så vend de rigtige sten og bliv belønnet med gigantiske guldmønter. 

Generelt om Secret of the Stones

På trods af spillets tema er der intet, der står som skrevet i sten, når det omhandler udfaldet af dette sjove pengespil. Secret of the Stones er en underholdende spillemaskeine, hvor det er nemt at sætte sig ind i reglerne. Spillemaskinen byder på store gevinstmuligheder, og vi kan derfor klart anbefale dig at prøve Secret of the Stones allerede i dag hos RoyalCasino.dk.