{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Taco Brothers Saving Christmas: Varme julegevinster i Mexico

Om Taco Brothers Saving Christmas

Det er blevet vinter i den smukke mexicanske by Santa Maria, og i denne juleudgave af det originale spil ’Taco Brothers’ skal du hjælpe de tre Taco brødre med at rede julen fra at blive låst inde af den onde Kaptajn Diaz. Til denne mission må brødrene Paso, Pepe og Pico arbejde godt sammen, men hvis uheldet er ude, og Kaptajn Diaz fanger dem, er der mulighed for, at den underskønne Señorita kommer til deres undsætning og får dem ud af fængslet, inden det er for sent.

Taco Brothers Saving Christmas byder på mange features i både hovedspillet samt i bonusrunden.

I hovedspillet er der rig mulighed for en flot gevinst, da det vælter med Re-Spins og Wild-symboler.

Re-Spins giver dig en ekstra chance for at få sikret dig adgang til den yderst underholdende bonusrunde.

Du har også muligheden for at vælge mellem tre spilstrategier, så din indsats ændres i forhold til, hvordan spillet udvikler sig. Du kan selvfølgelig også selv vælge din indsats på traditionel vis.

Bonus features på Taco Brothers Saving Christmas

Bonusrunden, som også kaldes Wild Escape, er højdepunktet i dette pengespil fra spiludbyderen ELK.

Taco Brothers Saving Christmas gevinst
For at komme i bonusspillet skal man have tre pengeskabs-symboler. Når dette sker, kastes en bombe ind i spillet og sprænger de tre pengeskabe i luften. I disse gemmer der sig en multiplikatorfunktion, hvor din gevinst fra bonusspillet ganges med enten 1, 2 eller 3. De tre brødre vil i bonusrunden komme frem én ad gangen som Running Wilds fra højre mod venstre og rykke sig et enkelt hjul for hvert spin. Når Paso, Pepe og Pico er undsluppet fra yderste venstre hjul, slutter bonusspillet. Den onde Kaptajn Diaz ønsker dog ikke at give dig eller Taco brødrene mulighed for at afslutte bonusspillet. Hvis Kaptajn Diaz dukker op, vil han sætte Taco brødrene i fængsel, og kun Señorita kan redde dem. Señorita vil dog ikke bare befri brødrene men også genstarte Running-Wild funktionen, så du løber afsted med en endnu større gevinst!

Generelt om Taco Brothers Saving Christmas

Spillemaskinen Taco Brothers Saving Christmas er et spil, vi helt sikkert kan anbefale her hos RoyalCasino.dk. Selve spillet er utroligt underholdende, og der er hele 243 måder, man kan vinde på.Vi er specielt begejstrede for den flotte grafik, som spillemaskinen byder på, men også bonusspillet, mener vi, er i en klasse for sig. Prøv Taco Brothers Saving Christmas i dag og vær med til at give dig selv og de tre Taco brødre en ’Feliz Navidad’.