{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Tower Quest: Tag med til et eventyrland

Om Tower Quest

Det er en magisk verden, du træder ind i, når du åbner spilleautomaten Tower Quest. Der er nemlig både onde troldmænd, brynjeklædte elvere og farverige drager i spillets eventyrlige verden.


Her skal du hjælpe med at bekæmpe det onde, og imens du gør det, kan du være heldig at komme i bonusrunder, få gratis chancer eller blot opsamle den magiske blå og røde væske. Hvis du opnår en af de ekstraordinære funktioner, er det muligt at vinde mange penge online i dette spil.


Spillemaskinen har 5 hjul, 3 rækker og i alt 20 gevinstlinjer som giver dig rig med mulighed for at få nogle magiske guldmønter i lommen.

Bonus features på Tower Quest

Der findes mange eventyrlige måder at få en bonusfølelse på i dette spil.

Tower Quest expanding wild

Så snart der dukker en lille glasflaske frem med enten blå eller rød væske i, så kan du godt begynde at juble. Når du har samlet nok af disse, så udløser det nemlig funktioner, der kan gøre dig umådelig rig. Du vælger selv, hvornår du ønsker at udløse funktionerne. Jo flere flasker du har, jo bedre bliver funktionen.


Får du derimod tre troldmandssymboler, udløser dette den (u)hyggelige bonus. Her skal du spille kort mod den onde troldmand, og det gælder om at overvinde ham og erobre det dystre tårn!


Derudover findes der selvfølgelig en wild, som erstatter alle symboler undtaget bonussymbolet og scatter. Wild symbolet forestiller det store dystre tårn og kan udvide sig til et helt hjul og dermed gøre dine vinderchancer større.

Generelt om Tower Quest

Lad dig blive ført ind i denne eventyrlige verden, hvor du kan være med til at erobre det dystre tårn og overvinde den onde troldmand.


Den danske spillemaskine, som udbydes af NetEnt, er både underholdende og gevinstgivende. De mange funktioner sikrer, at du får en sjov oplevelse.


Vær med til at skabe dit eget eventyr i Tower Quest i dag.