{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Twin Spin: Klassisk spilleautomat med et twist

Om Twin Spin

Twin Spin ligner ved første øjekast en ganske almindelig spilleautomat med den velkendte stemning fra en rigtig dansk spillehal, men som et gammelt ordsprog lyder, så skal man ikke skue hunden på hårene. Ordsproget holder stik, for det kunne ikke være mere rigtigt i dette danske pengespils tilfælde.


Twin Spin er nemlig speciel, da to af hjulene altid har ens symboler – heraf navnet Twin Spin. Hvert spin starter med identiske tvillinge-hjul. I løbet af et spin kan tvillinge-hjulene blive til trillinger, firlinger og endda femlinger, og så kan du nok regne ud, at det er muligt at vinde mange penge.


Twin Spin udbydes af spilproducenten NetEnt, som har ekstremt meget erfaring indenfor online spil. Måske er det også derfor, at de gang på gang laver så populære spilleautomater. Deres grafik er altid flot, og musikken i spillet er altid harmonisk med spilleautomatens tema.


Spillemaskinen giver med sine 5 hjul, 3 rækker og hele 243 måder at vinde på dig masser af mulighed for at trække en guldbar med hjem.

Bonus features på Twin Spin

Wild symbolet kan opstå på hjul 2, 3, 4 og 5 og erstatter alle symboler.

Twin Spin guldbar
Bonus funktionen er faktisk selve spillet. Man ved aldrig, hvornår tvillinge-hjulene udvikler sig til femlinger. På den måde er det altid spændende at spille på Twin Spin-automaten, og heldigvis er tvillinge funktionen så god, at der slet ikke behøves andre features.

Generelt om Twin Spin

Endnu et populært og unikt NetEnt spil, der giver anledning til sjov på både mobil, tablet eller computer. Kom ind og spil med på de 243 måder at vinde på. Hver eneste gang hos RoyalCasino.dk.