{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Viking Runecraft: Tag med til Valhalla

Om Viking Runecraft

Spillemaskinen Viking Runecraft tager dig med ind i en anden verden, hvor du kan slutte dig til de nordiske guder og vinde penge på nettet sammen med dem.

Dette fantastiske pengespil er ikke en sædvanlig spillemaskine med almindelige gevinstlinjer, men er anderledes, innovativ og bestemt en af de sjovere online spilleautomater. Du er dermed sikret god underholdning, mens du svinger med Thors hammer og lader gevinsterne falde.

I det 7x7 hjuls spil Viking Runecraft fra Play’n GO gælder det nemlig om at udfylde forskellige mønstre med runesten og lave vinderkombinationer i jagten på en stor bonus. Når alle kombinationer er udfyldt, kommer du ind i en ny verden og går et niveau op – det får du endda en lille ekstra pengegave for.

Bonus features på Viking Runecraft

På hvert niveau er der en specifik gud, som kan trylle runestenene om til Wild symboler, som kan skabe guddommelige vinderkombinationer.

Viking Runecraft bonusrunde
Der findes fire forskellige guder, som du allerede nu kan gøre dig venner med, for de kan hjælpe dig med at vinde store penge på meget kort tid. Guderne er tordenguden Thor, visdomsguden Odin, skønhedsgudinden Freya og ikke mindst beskyttelsesguden Heimdal. Wild symbolerne, som guderne tryller frem, erstatter alle symboler.Hvis du vinder på 20 symboler i træk, udløser det en destruktionslanding bonus. Der findes hele 4 forskellige desktruktioner, som består af Fenrisulvens Vrede, Midgårdsormens dom, Sydende surt & Lokes lokkemad, og de hjælper dig alle 4 med at vinde de helt store penge på nettet. Vinder du yderligere 20 symboler i træk, altså 40 i alt, har du udløst den store vikingekamp, Ragnarok. Her er det med at kæmpe med det bedste, du har lært af alle guderne, når du kan få multiplikatoren helt op på x15.

Generelt om Viking Runecraft

Viking Runecraft er en anderledes spillemaskine fra spiludbyderen Play’n GO og er en sand fornøjelse. De formår at skabe en stemning, der med det samme river dig tilbage til tiden, hvor Thor svingende hammeren, og Heimdal beskyttede. Det er en guddommelig spilleautomat, hvor du kan vinde store gevinster, mens du får underholdning i topklasse. Tag med til Valhalla i spillemaskinen Viking Runecraft med de storslåede guder, som beskytter dig og hjælper dig med at vinde de helt store penge online. Der findes et hav af niveauer, så har du det der skal til for at nå gudernes niveau?