{{game.name}}

Spillet kan ikke afspilles, da du mangler Flash på din computer.

Mine favorit spil

 Anbefalede spil

Velkomstbonus

Tilføj til favoritter

fjern fra favoritter

Spil {{item.game.shortName}}
Spil {{item.name}}

Hurtig overførsel

{{paymentfirstName}} {{paymentsurName}}
1.000 kr.
500 kr.
200 kr.
KR.

Bekræft overførsel

Bekræft overførsel på {{prepare.debit.amount | number:2}} KR. fra betalingskort {{paymentcardName}}

Tillykke

Din overførsel på {{transactionInfo.debit.amount | number:2}} KR. er gået succesfuldt igennem. Bemærk venligst at din saldo først opdateres med dit næste spin.

{{textError}}Loading...

ANNULLER UDBETALING

ANNULLER UDBETALING

TRANSAKTIONS ID : {{ConfirmWithDraw.transactionID}}
DATO & TID : {{ConfirmWithDraw.time | date:'dd/MM/yyyy HH:mm'}}
Beløb : {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} KR.

ANNULLER UDBETALING

Din udbetaling på {{ConfirmWithDraw.credit.amount | number:2}} kr. er annulleret og tilbageført din spilkonto. Din saldo opdateres efter dit næste spin.
{{failure}}


Loading...

Wild Toro: En ufattelig stærk tyr

Om Wild Toro

Tyrefægtning kan normalt ikke ligefrem betragtes som dyrevenligt (især ikke for tyren), men i denne spilleautomat får tyren hævn, da det er tyren, der har de bedste kort på hånden.


ELK Studios har taget tyren ved hornene og udviklet en spillemaskine, der siger spar 2. Der er både store pengegevinster, men også god underholdning, hvor det endelig er tyrens tur til at være den stærke part.


Spillemaskinen er ikke bare for de spanske statsborgere, da du, uanset statsborgerskab, med sikkerhed vil blive underholdt af de 5 hjul, 3 rækker og hele 178 forskellige måder at vinde penge på - online.

Bonus features på Wild Toro

Matadoren tror, at han har styr på den farlige tyr, men han tager grueligt fejl.

Wild Toro spillautomat med big win
Får du et Toro og et Matador symbol på skærmen på én gang, jagter Tyren nemlig Matadoren, helt indtil at Matadoren er fuldt besejret og ude af billedet. Den rute, som tyren går hen over hjulene, bliver til Wild symboler, og Tyren gør dermed dine vinderchancer umådelig høje i det sjove bonusspil. Toro bliver ved med at jagte, indtil alle Matadorer er ude af syne. Får du derimod tre Matador symboler, får du 3 gange re-spin og dermed muligheden for at få gyldne lommer. Hvis du blot får et Toro symbol, er dette en Walking Wild fra højre mod venstre. Derudover kan du være heldig at få en almindelig Wild i form af skriften Wild Toro. Wild symbolet gælder for alle almindelige symboler, undtagen Tyren og Matadoren.

Generelt om Wild Toro

Grafikken, musikken og de veludførte funktioner gør, at det næsten føles som at være på en spansk gårdcafe med lidt tapas. Stemningen i dette fantastiske pengespil er helt suveræn, og det er helt sikkert en spiloplevelse værd - men vær opmærksom på, at det meget hurtigt kan gå hen og blive dit nye favoritspil. Denne gang er det ikke tyren, der bliver jagtet, men derimod matadoren. Så hjælp Toro med at jagte den grumme Matador og de helt store guldgevinster online.